Primarul Ion Lungu s-a suparat pe constructorii din programul ISPA (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea administraţiei publice locale sucevene s-a supărat pe cele trei firme care se ocupă cu lucrările de reabilitare a reţelei de apă rece şi canalizare din municipiul reşedinţă de judeţ.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri primarul oraşului Ion Lungu a spus că s-a săturat de comportamentul constructorilor, de modul de lucru al acestora şi mai ales de permanentele întârzieri în execuţia lucrărilor şi că de acum schimbă foaia.

Edilul şef i-a atenţionat pe reprezentanţii societăţilor la începutul acestei săptămâni în cadrul ultimului comandament de urgenţă anunţându-i că dacă lucrurile nu se îndreaptă se va ajunge până la blocarea plăţilor.

“De acum vom scoate biciul pentru că aceste societăţi nu-şi respectă promisiunile privind graficele de lucru stabilite şi lucrează foarte neîngrijit. Vom schimba foaia şi am decis cu firma de consultanţă să facem o monitorizare foarte atentă a activităţii acestora şi vom trece la aplicarea de amenzi iar dacă nu vor reveni la sentimente mai bune vom merge până la blocarea plăţilor la nivelul ministerului” a spus Ion Lungu.

Firmele au fost deja amendate de Serviciul Circulaţie al Poliţiei Suceava pentru lipsa indicatoarelor rutiere necesare.

În momentul de faţă lucrările sunt efectuate în proporţie de 60% pentru retelele de apă şi de circa 80% pentru cele de canalizare.


Intră acum și în grupul de