Un Peugeot si un VW Golf indisponibilizate in frontiera, la Siret


Intră acum și în grupul de

În două autoturisme, frontieriştii şi vameşii din cadrul P.T.F. Siret au depistat ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 4.430 lei, ce erau ascunse în diferite locuri, de aceea maşinile au fost reţinute. Potrivit IJPF Suceava, marţi, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca „Peugeot”, botoşăneanul C. Octavian, în vârstă de 35 de ani.

În urma verificării amănunţite efectuate de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali, asupra acestuia, bagajelor şi mijlocului de transport, s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bordul, în semiaripile din spate, în banchete şi în portbagajul maşinii, cantitatea de 565 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Miercuri, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism marca „VW Golf”, H .Aurelian, în vârstă de 39 de ani. La verificări s-au găsit ascunse şi nedeclarate, în roţile autoturismului, un număr de 480 pachete de ţigări marca „ Ronson”, de provenienţă ucraineană.

Pachetele de ţigări, în număr de 1045 şi cu o valoare de 4.430 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către vamaşi, iar şoferii au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, fiecare. Totodată cele două autoturisme au fost indisponibilizate în P.T.F. Siret, până la achitarea amenzii contravenţionale.


Intră acum și în grupul de