Inca un miliard pentru handbal (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Echipa locală de handbal, CS Universitatea Suceava a primit pe parcursul zilei de marţi încă un milliard de lei vechi din partea Primăriei municipiului reşedinţă de judeţ.

Edilul şef, Ion Lungu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că banii se înscriu în suma promisă de municipalitate la începutul anului pentru susţinerea activităţii handbalistice până la această oră fiind trimise din partea administraţiei publice locale în conturile clubului 4 miliarde de lei vechi.

Primarul Sucevei a mai adăugat că în perioada imediat următoare va avea loc o nouă întâlnire cu staff-ul tehnic al echipei pentru a stabili criteriile de performanţă pentru campionatul care bate la uşă.

“Am discutat cu consiliul de administraţie al clubului şi urmează să ne întâlnim cât mai curând pentru a stabili exact criteriile de performanţă pentru sezonul următor. Eu sunt convins că echipa de handbal va face performanţă şi în continuare atât în campionatul intern cât şi într-o cupă europeană având în vedere achiziţiile făcute în această vară şi faptul că aici se munceşte cu seriozitate” a mai declarat Lungu.


Intră acum și în grupul de