Zeci de fantani decolmatate de pompieri la Sasca Mare


Intră acum și în grupul de

În urma ploilor din ultimele zile, zeci de fântâni au fost inundate la Sasca Mare fiind necesară intervenţia pompierilor pentru decolmatarea acestora. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, Detaşamentul de pompieri Fălticeni împreună cu Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Cornu Luncii au intervenit miercuri, în jurul orei 08.40, cu patru autospeciale şi trei motopompe, pentru evacuarea apei şi decolmatarea fântânilor la locuinţele şi anexele unor cetăţeni din localitatea Sasca Mare, comuna Cornu Luncii.

Pompierii au evacuat apa din 6 curţi şi 3 beciuri şi au decolmatat 49 de fântâni, toate inundate ca urmare a ploilor torenţiale din ultima perioadă.

Şi Detaşamentul de pompieri Rădăuţi a avut o misiune de evacuare a apei la podul de pontoane de peste râul Suceava, de pe raza comunei Dorneşti.

În jurul orei 09.30 militarii rădăuţeni s-au deplasat în Dorneşti cu o autospecială şi o motopompă, evacuând apa din pontoanele inundate în urma ploilor torenţiale.


Intră acum și în grupul de