Finalizarea primului tronson al rutei alternative Suceava-Botoșani a fost amânată pentru mijlocul anului 2022. Ion Lungu: Importantă este și calitatea lucrărilor. Trebuie să ne grăbim încet


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că finalizarea primului tronson al rutei alternative Suceava-Botoșani a fost amânată pentru data de 30 iunie 2022.

El a declarat că în prezent se lucrează la tronsonul nr. 1  al rutei alternative Suceava – Botoșani, între Podul de peste râul Suceava, până la intersecția cu Calea Unirii, pe strada Apeductului, iar lucrările avansează  destul de bine la devierea conductelor de termoficare care se va termina în acest an și că și canalizarea pluvială este în curs de finalizare.

📺 Conferință de presă săptămânală la Primăria Municipiului Suceava.

📺 Conferință de presă săptămânală la Primăria Municipiului Suceava.

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 7 decembrie 2021

„Se lucrează și la tronsonul de stradă propriu-zisă. Din păcate, acest tronson nu va fi finalizat în acest an, așa cum ne-am propus. Deși finanțarea este asigurată, nu avem datorii și banii sunt în cont, lipsa forței de muncă calificată și-a spus cuvântul. Sperăm totuși să turnăm un strat de asfalt în acest an, dacă ne va permite vremea”, a spus Lungu.

Primarul a anunțat că noul termen de finalizare este stabilit pentru data de  30.06.2022.

„Importantă este și calitatea lucrărilor. Trebuie să ne grăbim încet. Vom face presiuni la constructor să respecte noul termen”, a spus Lungu.


Intră acum și în grupul de