Sofer in stare grava dupa ce s-a izbit intr-un stalp pe Calea Unirii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Ambulanţa SMURD a transportat la Spitalul Judeţean Suceava vineri, la primele ore un şofer aflat în stare gravă ce a intrat într-un stâlp. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava accidentul a fost anunţat la ora 02:30, astfel că Detaşamentul de pompieri Suceava s-a deplasat pe str. Calea Unirii, din municipiul Suceava cu modulul SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă.

La faţa locului au găsit un autovehicul marca SEAT ce a ieşit de pe carosabil, intrând într-un stâlp de pe partea dreaptă a sensului de mers.

Pompierii au luat măsurile de siguranţă specifice luate în astfel de cazuri-balizarea zonei, deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi şi au acordat primul ajutor şoferului.
Rănitul a fost transportat la spital de către ambulanţa SMURD pentru investigaţii amănunţite.

Cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului arată că M. Sergiu, de 20 ani, din comuna Udeşti, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 2008, în timp ce conducea autoturismul, în momentul în care a ajuns în zona intersecţiei cu strada Cernăuţi, într-o curbă uşoară la dreapta, pe fondul neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pătrunzând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu stâlpul de curent electric care se află poziţionat pe trotuarul din partea stângă a străzii în direcţia sa de mers.

Conducătorul autoturismului, fiind în stare gravă nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de