Cateva mii de suceveni raman fara apa rece pe parcursul zilei de marti


Intră acum și în grupul de

Sute de familii din municipiul reşedinţă de judeţ vor fi nevoiţi ca pe parcursul zilei de marţi 03 august să îşi găsească o altă susrsă de alimentare cu apă potabilă după ce unicul furnizor de apă rece anunţă întreruperea serviciului de distribuţie către aceştia.

Cei mai afectaţi sunt locuitorii din cartirul Iţcani fiind vorba de străzile : Aurel Vlaicu, Liliacului, Merilor, Perilor, str. Aviatorilor, Ion Luca Caragiale, parţial str. Gr. Alex. Ghica şi Ghe. Doja (în zona fostului Cinematograf)

În acelaşi timp pe parcursul zilei de marţi vor rămâne fără apă rece agenţii comerciali şi cetăţenii municipiului reşedinţă de judeţ aflaţi de la intersecţia str. Traian Vuia până la intersecţia cu str. Gr. Alex. Ghica, str. Traian Vuia, Apeductului şi Ştrandului iar parţial str. Calea Unirii de la intersecţia str. Traian Vuia până la intersecţia cu str. Nicolae Iorga.

În acelaşi timp, conform unui comunicat de presă trimis de către SC ACET SA , pe raza localităţii Şcheia se va simţi o scădere a presiunii distribuţiei apei mai ales pentru consumatorii care se alimentează din apropierea Fabricii de Rulmenţi.

Întreruperea serviciului se face în scopul executării unor lucrări ce fac parte din programul de reabilitare al sistemului public de alimentare cu apă a municipiului Suceava ce se implementează cu cofinanţare de la Uniunea Europeană cunoscut de toată lumea sub denumirea de Program ISPA.

Conform conducerii ACET reluarea serviciilor de furnizare a apei potabile ar trbui să aibă loc tot pe parcursul zilei de marţi în jurul orelor 19:00.


Intră acum și în grupul de