Sambata, de la ora 11.00, in sala LPS Suceava, CS Universitatea-HC Vaslui, meci amical


Intră acum și în grupul de

După două victorii consecutive obţinute în amicalele cu Ştiinţa Bacău, CS Universitatea Suceava va disputa astăzi, de la ora 11.00, în sala LPS din Suceava, al treilea meci de verificare în compania formaţiei HC Vaslui. Partida va constitui o ultimă repetiţie a elevilor lui Leonard Bibirig înaintea Memorialului „Mihai Mironiuc”, ce va avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare la Suceava.

În disputa cu divizionara secundă vasluiană, tehnicianul „studenţilor” intenţionează să utilizeze în principal jucători de la echipa a doua, dar şi de la prima echipă. „Sunt mulţumit de evoluţia jucătorilor mei în primele două meciuri amicale. Chiar dacă rezultatele nu au contat, pentru că am vrut doar să verificăm în principal condiţia fizică a jucătorilor, nu pot să nu remarc faptul că ne-am impus de două ori în compania unei echipe ce evoluează în Cupele Europene.

Important este să reuşim să îi integrăm cât mai bine cu putinţă pe jucătorii nou veniţi. Din acest moment vom intra într-o altă etapă a pregătirii în care vom pune mai mult accent pe latura tehnico-tactică, atât prin antrenamente în sală, cât şi prin jocuri de verificare”, a declarat antrenorul CS Universitatea Suceava, Leonard Bibirig.

Tot sâmbătă, dar mai pe seară componenţii echipei locale de handbal vor participa la nunta extremei dreapta Răzvan Gavriloaia.


Intră acum și în grupul de