VIDEO//Țarcul de la Târgul de Crăciun din centrul Sucevei a fost desființat, iar accesul în târg este permis pentru toată lumea


Intră acum și în grupul de

Gardurile care delimitau Târgul de Crăciun din centrul municipiului Suceava și unde era permis doar accesul persoanelor cu certificat verde Covid au fost ridicate vineri după amiaza.

Măsura intervine după ce s-au modificat prin Hotărâre de Guvern restricțiile impuse în perioada stării de alertă.

Directorul Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, a supravegheat acțiunea de îndepărtare a gardurilor.

Delimitarea Târgului de Crăciun din Suceava cu garduri și impunerea ca în acest târg să fie permis doar accesul persoanelor cu certificat verde Covid a fost decisă de DSP Suceava pentru a aviza funcționarea acestui târg.

Primarul Ion Lungu a explicat la deschiderea Târgului de Crăciun că a încercat să găsească cea mai bună soluție, ținând cont de măsurile de protecție din pandemie, prin care sucevenii să se poată bucura de bradul de Crăciun din zona centrală fără să fie nevoiți să prezinte un certificat verde Covid și astfel s-a decis delimitarea târgului și verificarea certificatelor verzi de poliția locală pentru cei care doreau să viziteze.

Măsura a fost amplu criticată pe rețelele de socializare, iar cu fiecare prilej, primarul Ion Lungu încerca să explice că nu a fost dorința lui să delimiteze Târgul de Crăciun, ci că așa sunt regulile din pandemie.

Acțiune controversată în centrul Sucevei a activistului Andrei Neșculescu

Acțiune controversată în centrul Sucevei a activistului Andrei Neșculescu! Initial se dorea scoaterea gardurilor care împrejmuiesc Targul de Craciun dar nu s-a mers până acolo!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 6 decembrie 2021

Intră acum și în grupul de