Talharit in drum spre discoteca (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În timp ce se îndrepta spre discoteca din comună un tânăr a fost tâlhărit, autorii fiind băgaţi în arest. Potrivit IPJ Suceava, duminică, în jurul orei 00.04, prin „S.N.U.A.U. 112” C. Gheorghe, de 28 ani, din comuna Arbore a sesizat faptul că în jurul orei 23.40, în timp ce se deplasa de la domiciliu spre discoteca din centrul localităţii a fost acostat de 4 tineri care i-au luat 150 euro.

Astfel, în jurul orei 23.30, în timp ce tânărul se deplasa spre discoteca din centrul comunei, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a avut o altercaţie spontană, pe fondul unei datorii mai vechi, cu B. Dorel, de 21 ani şi P. V., de 17 ani, ambii din localitate care l-au deposedat de 150 euro.

În urma consultării Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi şi în baza probatoriului administrat s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă a învinuiţilor pe o durată de 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de „tâlhărie” şi urma ca luni să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de