E.ON ofera sucevenilor solutii pentru economisirea cu pana la 40% a costurilor cu incalzirea


Intră acum și în grupul de

E.ON Isoterm este un pachet de servicii creat de E.ON Gaz România pentru a oferi clienţilor, prin intermediul unor parteneri specializaţi, soluţii moderne şi avantajoase pentru izolarea locuinţei în scopul obţinerii unui confort termic ridicat şi implicit pentru economisirea cu până la aproximativ 40% a costurilor cu încălzirea.

Beneficiarii pachetului E.ON Isoterm primesc consultanţă gratuită de specialitate pentru alegerea celei mai potrivite soluţii tehnice de izolare a locuinţei şi acces la finanţare rapidă, cu rate fixe, comision de acordare 0% şi trei luni perioadă de graţie la plata primei rate.

„Confortul căminului este un aspect important al vieţii fiecăruia dintre noi. Prin pachetul E.ON Isoterm punem la dispoziţia clienţilor noştri un pachet complet de produse şi servicii, astfel încât aceştia să poată achiziţiona un sistem eficient de izolare a locuinţei. O izolare eficientă a locuinţei este o condiţie esenţială pentru clienţii care doresc să beneficieze de un confort termic ridicat şi să reducă în acelaşi timp costurile cu încălzirea”, a declarat Dan Morari, Directorul General al E.ON Gaz România.

Produsul E.ON Isoterm este disponibil începând cu această lună în judeţele Iaşi, Bacău, Botoşani, Suceava şi Neamţ prin intermediul Centrelor de Relaţii Clienţi E.ON, precum şi în reţeaua magazinelor partenere E.ON Isoterm.

„E.ON Isoterm vine să completeze facilităţile oferite clienţilor companiei noastre de E.ON Plus, un produs care oferă posibilitatea achiziţionării unor sisteme moderne de încălzire a locuinţei. Astfel, E.ON Isoterm şi E.ON Plus oferă soluţii complete pentru obţinerea unui confort sporit în condiţiile îmbunătăţirii eficienţei energetice şi economisirii costurilor cu încălzirea”, menţionează Departamentul Relaţii Publice şi Comunicare E.ON România.


Intră acum și în grupul de