Percheziții în municipiul Rădăuți și alte patru localități sucevene pentru destructurarea unei grupări de hoți. Trei bărbați au fost reținuți în timp ce transportau bunurile sustrase


Intră acum și în grupul de

În dimineața de luni, 13 decembrie, în județul Suceava au avut loc 14 percheziții pentru destructurarea unui grup infracțional specializat în furturi.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, procurorii efectuează cercetări într-un dosar privind săvârșirea a 21 infracțiuni de furt calificat în perioada octombrie – decembrie 2021. Sursa citată precizează că opt bărbați au sustras din mai multe locuințe de pe raza municipiului Rădăuți și a altor 8 localități învecinate, bunuri în valoare de peste 50.000 Euro.

Astfel, luni, în jurul orei 02:00, trei din cei opt bărbați au fost surprinși în flagrant în timp ce se deplasau cu un autoturism în care se aflau bunurile sustrase în aceeași noapte dintr-o locuință din municipiul Rădăuți.

Persoanele respective intenționau să ducă bunurile la domiciliul unui presupus complice, acesta din urmă având în cadrul grupării rolul de a depozita și valorifica bunurile sustrase.

Ulterior, începând cu ora 06:00, au fost puse în executare 15 mandate de percheziție, din care 14 pe raza județului Suceava, respectiv două în municipiul Rădăuți, patru în comuna Comănești, două în orașul Cajvana, două în comuna Șcheia și patru pe raza comunei Valea Moldovei, iar una pe raza județului Botoșani, în comuna Corni.

 În cursul acestei zile vor fi conduse la audieri 10 persoane.


Intră acum și în grupul de