Caldura in iarna ce vine devine cel mai fierbinte subiect de pe agenda CJ din 5 august (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur i-a convocat la Palatul Administrativ, pentru data de joi, 5 august, pe toți primarii orașelor și municipiilor din județul Suceava care au în sistem centralizat furnizarea apei calde și căldurii pentru a discuta cu aceștia strategia cu care vor aborda iarna 2010-2011.

Flutur a declarat marți că șefii administrațiilor publice locale din orașele mari ale județului vor trebui să vină la Palat cu strategia furnizării serviciului de apă caldă către populație foarte bine conturată deoarece, în funcție de rezultatele discuțiilor se va contura o solicitare către Guvernul României pentru iarna care urmează.

Șeful executivului județean sucevean a declarat presei că intenționează să poarte o discuție foarte serioasă, mai ales cu primarii din Suceava, Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc unde problema furnizării agentului termic în timpul iernii poate deveni o mare problemă, și că strategia adoptată la Suceava va trebui să își găsească repondent în măsurile pe care Guvernul le va adopta în perioada următoare.

Flutur nu a dorit să ofere foarte multe detalii despre modul în care Guvernul BOC IV intenționează să abordeze problema ”prețului gigacaloriei” însă a lăsat să se înțeleagă faptul că executivul central analizează câteva variante de sprijinire a populației din zona urbană.

”Indiferent de cum vor evolua lucrurile populatia trebuie să știe ce va fi în iarna ce vine și mai ales care este strategia Guvernului pentru perioada următoare. Cu siguranță se vor găsi soluții de sprijin pentru populația ce se alimentează în regim centralizat cu agent termic”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de