Liderul judetean al PDL cheama ”stranierii” la sfat, la Palatul Administrativ (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pentru a două oară în mandatul său de președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur (PDL)i-a invitat la o discuție informală, pe toți ”stranierii” din județul Suceava care intenționează să revină acasă sau/și să-și dezvolte afaceri în județ.

Flutur a făcut marți un apel către toate persoanele din județ care lucrează în afara țării și care doresc să învestească în afaceri de nivel mic sau mediu în locații din județul Suceava, de a veni la discuții la Palatul Administrativ și a se pune de acord cu reprezentanții administrației publice județene cu privire la modul în care ar trebui gândită strategia de dezvoltare a Bucovinei.

Gheorghe Flutur a lansat pentru a două oară de când a preluat frâiele Consiliului Județean, în iulie 2008, această invitație către potențialii viitori oameni de afaceri din județ și speră că de această dată lucrurile să curgă pe un făgaș pozitiv și să genereze o serie de idei care să contureze în final o parte importantă a strategiei de dezvoltare a județului.

Liderul județean al democrat-liberalilor suceveni a declarat că ”pachetul pentru investitori” pe care Guvernul Boc l-a lansat în vederea redresării economice a țării va fi ”pe gustul” celor care doresc să își dezvolte o afacere în județ și a exprimat convingerea că din discuțiile purtate cu ”stranieri” vor reieși idei noi care să poată fi implementate în strategia de dezvoltare a județului.

”Pe cei pe care noi îi numim stranieri dorim să îi capacităm, atât pe plan investițional cât și ca forță de muncă. Disponibilitatea lor de a investi își va regăsi corespondent în disponibilitatea noastră de a crea cadrul necesar de dezvoltare a afacerilor”, s-a exprimat Gheorghe Flutur. Întâlnirea cu ”stranierii” este programată a avea loc pe data de 11 august.


Intră acum și în grupul de