Ion Lungu anunță că nu va ezita să dărâme garajele din municipiu pentru proiecte ale municipalității: Vremea garajelor în municipiul Suceava a trecut


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că vremea garajelor în municipiul Suceava a trecut motiv pentru care nu va ezita dărâmarea lor pentru proiecte de interes pentru suceveni și ca urmare contractele de închiriere pentru garajele care încă nu sunt incluse în planuri de dezvoltare vor fi încheiate pentru un an.

„Suntem în faza de prelungire a contractelor pentru perioada următoare și aici vom fi foarte vigilenți. În special pe contractele pentru garaje nu vom face contracte pe mai mult de un an de zile”, a spus Lungu.

El a subliniat că Primăria Suceava are în lucru studii pentru investiții, respectiv pentru grădinița și parcarea supraterană din cartierul Obcini, de parcarea supraterană pe strada Ștefan Tomșa lângă Primărie, dărâmarea unor garaje pe strada Tudor Vladimirescu pentru a face loc unei grădinițe noi și unui teren de sport la Școala Generală nr. 1.

📺 Conferință de presă săptămânală la Primăria Municipiului Suceava.

📺 Conferință de presă săptămânală la Primăria Municipiului Suceava.

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 14 decembrie 2021

„Vin la mine oamenii, mă imploră să nu dărâmăm garajele. Vă spun că vremea garajelor în municipiul Suceava a trecut. Primăria nu va ezita să dărâme aceste garaje când are interes pentru a face dezvoltări pentru populație, în interesul sucevenilor”, a spus primarul.

El a explicat că vor fi prelungite contractele de închiriere la garaje pentru un an de zile, la alte categorii între doi și cinci ani.

La Bazar contractele vor fi prelungite pentru doi ani deși se discuta pentru o perioadă de cinci ani.

„Vă spun că atunci când am avut discuțiile de modernizare în bazar au venit reprezentanții comercianților din bazar care mi-au spus cumva că bazarul este al lor și că ei spun cum se face. În niciun caz! Acolo ei sunt în chirie, bazarul este al municipalității. Tocmai de aceea nu cred că este lipsit de interes să facem contracte pe doi ani de zile în așa fel încât atunci când avem nevoie să mai putem muta aceste chioșcuri”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de