E.ON oferă 500.000 kWh energie pentru cinci spitale, între care și SJU Suceava, în cadrul noii ediții a campaniei „Dăruiește Lumină”


Intră acum și în grupul de

E.ON a anunțat, miercuri, continuarea inițiativei „Dăruiește Lumină”, ajunsă la cel de-al șaptelea an de la lansare. Campania debutează în data de 15 decembrie, iar în cadrul acesteia vor fi oferiți 500.000 kWh energie unui număr de cinci spitale: Spitalul Clinic de Urgență pentru copii Cluj-Napoca, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași, Spitalul Orășenesc Hațeg, Spitalul de Pediatrie Sibiu și Spitalul Județean de Urgență Sf. Ioan Cel Nou Suceava.

Este cea mai mare cantitate de energie pusă la dispoziție până acum de compania E.ON, la edițiile anterioare cea mai mare cantitate oferită fiind de 250.000 kWh.

La fel ca la edițiile anterioare, E.ON îi invită pe toți românii să se alătu-re campaniei accesând pagina de Facebook dedicată, dar și contul de Instagram „Dăruiește Lumină”, unde vor afla poveștile celor cinci spitale.

Cei de la E.On i-au întrebat pe cei care lucrează în spitale cât de greu le-a fost în această perioadă și că aceștia au răspuns că nu de puține ori au simțit că nu mai au energie să continue, însă de fiecare dată și-au asumat că trebuie să meargă mai departe, să aducă vindecare și speranță celor suferinzi.

„Le suntem recunoscători celor care și-au pus la dispoziția noastră dărui-rea, cunoștințele și priceperea lor, medici, asistente, infirmieri, ambulanțieri, brancardieri sau personal administrativ. Fiecare dintre cele cinci spitale a scris, simbolic, câte o scrisoare emoționantă către Moș Crăciun, iar E.ON încurajează oamenii care vor citi scrisorile postate pe canalele de social media ale campaniei să transmită medicilor energia bună de care au nevoie, pentru a avea în continuare puterea de a vindeca pacienții aflați în grija lor”, arată compania.

Orice interacțiune, like, share sau comentariu folosind hashtagul #daruiestelumina reprezintă 100 kWh energie de care va beneficia spitalul pentru care au optat românii care doresc să facă bine.

Totodată, cei care vor să se implice pot contribui pe pagina de Insta-gram „Dăruiește Lumină”, prin repostarea uneia dintre scrisori pe Story. Se va cuantifica doar o singură interacțiune de pe același cont social media.

E.On îndeamnă românii să se implice în campania „Dăruiește Lumină” pe canalele social media și să voteze pentru spitalul căruia vor să doneze.

În cadrul celor șapte ediții anterioare a campaniei, desfășurate în-cepând cu anul 2015, E.ON a oferit 1.250.000 kWh energie pentru 56 de instituții și 3.300 de familii nevoiașe.


Intră acum și în grupul de