Preutești: Chemați să aplaneze un conflict în familie, polițiștii au tras focuri de armă într-un bărbat care i-a amenințat cu un cuțit. Din ricoșeu a fost rănit și fiul agresorului


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au tras focuri de armă într-un bărbat din Preutești care i-a amenințat cu cuțitul. Cazul a acut loc duminică, 19 decembrie.

Potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 21:15, un tânăr (29 ani) din localitate a apelat 112 spunând că tatăl său (54 ani), aflat sub influența băuturilor alcoolice se manifestă agresiv la adresa sa și a soției sale.

Patrula de poliție care a intervenit a fost întâmpinată de bărbat cu un cuțit în mână. I s-a solicitat bărbatului să arunce cuțitul însă acesta nu s-a conformat și s-a îndreptat amenințător spre polițiști.

„A fost executata somația legală și un foc de avertisment în plan vertical, după care, întrucât agresorul se îndreaptă către polițiști s-au executat focuri de armă asupra sa, fiind rănit în zona unui membru inferior”, a transmis Poliția Suceava.

Mai mult decât atât, un proiectil a ricoșat și în direcția bărbatului de 29 de ani, atingând-l superficial în zona omoplatului.

Ambii bărbați au primit îngrijiri medicale, viețile lor nefiind puse în pericol.

În urma intervenției agresorul a fost imobilizat și dezarmat de cuțit. El este cercetat pentru violență în familie, purtare abuzivă și ultraj.


Intră acum și în grupul de