Incendiul de la Patinoarul Artificial Suceava a izbucnit de la un cablu electric defect. Investiția de peste 300.000 de lei din acest an la patinoar a inclus și reparații la instalațiile electrice


Intră acum și în grupul de

ISU Suceava a transmis că incendiul de la Patinoarul Artificial Suceava a izbucnit de la un cablu electric defect.

Astfel, pompierii militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit, duminică dimineața, cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă din cadrul Patinoarului Suceava.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul construcției.

În incendiu au ars asteriala din lemn a acoperișului și podul din lemn pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați și s-au degradat alte bunuri depozitate în interior.

Potrivit sursei citate, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat după o intervenție de circa jumătate de oră.

Reamintim că  în acest an Primăria Suceava a făcut lucrări ample de reparații la patinoarul municipal fiind realizate lucrări în valoare de 330.000 lei.

Potrivit prinarului Ion Lungu, s-au făcut reparații la acoperișul clădirii, s-au făcut reparații interioare și exterioare la pereți și tavane, s-au înlocuit uși interioare și exterioare, geamuri, s-au reparat pardoseli, grupuri sanitare, instalații sanitare, electrice și trotuare.


Intră acum și în grupul de