Consilierii judeteni, chemati de urgenta la Palat sa imparta bani pentru manopera caselor sinistratilor


Intră acum și în grupul de

Consilierii judeteni suceveni au fost convocați vineri dimineață, de la ora 11, la Palatul Administrativ, într-o ședință extraordinară în care vor trebui să analizeze și să delibereze asupra modalităților prin care CJ va putea ajuta familiile din județ care au avut de suferit serios de pe urma inundațiilor de la finele lunii iunie a acestui an.

Oficiali ai CJ au declarat joi că pe ordinea de zi a ședinței va fi și un punct prin care consilierii vor trebui să aloce câte 5.000 de lei, drept manoperă, pentru realizarea a peste 120 de case distruse complet de inundații.

Reamintim că Guvernul României a alocat județului Suceava fonduri și materiale de construcții cu care să fie realizate case pentru cei care au avut de suferit de pe urma inundațiilor.

Județul Suceava a avut serios de suferit de pe urma ploilor masive căzute la finele lunii iunie și în ultimele săptămâni atât Consiliul Județean, cât și alte persoane juridice și fizice au demarat o serie de construcții pentru cei rămași fără adăpost.


Intră acum și în grupul de