Fostul prefect Ovidiu Doroftei il abandoneaza pe fostul prefect Baisanu


Intră acum și în grupul de

Fostul prefect al judeţului Suceava, Ovidiu Doroftei, care deţinea funcţia de director general al televiziunii regionale PLUS TV din Suceava, patronată de liderul judeţean al PNL Suceava, Alexandru Ştefan Băişanu a demisionat din funcţie dar şi din fotoliul de membru al Biroului Permanent Teritorial Suceava al PNL.

Doroftei a declarat că nu doreşte să facă publice motivele abandonării proiectelor începute cu Băişanu, atât la PLUS TV cât şi la PNL Suceava dar a menţionat faptul că decizia sa este în strânsă legătură cu incompatibilitatea viziunilor de dezvoltare a celor două proiecte majore. „Nu doresc să fac publice motivele pentru care am demisionat şi nici nu doresc să generez un curent anti-Băişanu. Nu mai puteam continua”, a explicat Ovidiu Doroftei.

Plecarea acestuia nu este de foarte bun augur pentru Alexandru Băişanu în condiţiile în care fostul prefect a fost „trup şi suflet” alături de Băişanu în toate proiectele pe termen lung începute de acesta din urmă, în perioada de după plecarea din Prefectură şi de la Guvernare. Gestul lui Doroftei poate fi înterpretat în foarte multe feluri însă el trebuie pus în legătură directă cu demisia unui alt „membru marcant” al PLUS TV. Este vorba despre directorul de marketing, Bogdan Popescu, care a demisionat şi el din funcţie din motive, cel puţin declarativ, personale.

Deocamdată, cei doi nu au spus care le sunt intenţiile de viitor.


Intră acum și în grupul de