Detaliile accidentului cu un rănit și trei mașini avariate la intrarea în Suceava: Șoferul unei mașini nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism pe care l-a lovit și a fost proiectat în altă mașină


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 65 de ani din Suceava a fost rănit, vineri, după ce a condus condus un autoturism Peugeot pe bulevardul Corneliu Coposu spre Calea Obcinelor.

În zona intersecției dintre cele două străzi șoferul nu a respectat semnificația indicatorului rutier ”Cedează trecere”, iar la pătrunderea pe str. Calea Obcinelor prin viraj stânga, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Audi Q5, condus de un bărbat pe str. Calea Obcinelor spre stația de carburanți OMV.

Între cele două autovehicule s-a produs o coliziune laterală, iar din impact, autoturismul Peugeot a fost proiectat într-un autoturism Q7, condus de un bărbat.

În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului autoturismului Peugeot care a fost preluat și transportat la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, de către cadrele medicale care au intervenit la fața locului.

La unitatea spitalicească, șoferul rănit primit îngrijiri medicale fiind diagnosticat cu contuzie hemitorace stâng, contuzie șold stâng.

În urma accidentului de circulație au rezultat ca pagube materiale, avarierea celor trei autovehicule implicate.

 Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00, acestora fiindu-le prelevate câte o mostră biologică de sânge necesară în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii din cadrul Biroului Rutier, pentru a se stabili cu exactitate persoana ce se face vinovată de producere a accidentului de circulație și regula/regulile de circulație încălcate.


Intră acum și în grupul de