A rezolvat cearta cu cutitul (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani a ajuns de urgenţă pe patul de spital după o ceartă avută cu o persoană străină la discotecă.

Incidentul a avut loc duminică dimineaţă în jurul orelor 06:00, când victima, după o noapte petrecută la discotecă, se îndrepta către casă pe strada Maior Ion din Fălticeni. La un moment dat, în dreptul acesteia a oprit o maşină din care a coborât o altă persoană de sex masculin de 26 de ani care dorea să resolve un conflict avut cu victima la discotecă.

Imediat scandalul a fost în toi, iar pentru a fi mai convingător în afirmaţiile sale agresorul a scos şi un cuţit cu care l-a lovit pe tânăr de mai multe ori în zona abdomenului şi al coapsei stângi.

După atac, agresorul s-a suit imediat în maşină şi a fugit de la locul faptei.

Conform declaratiilor oferite de purtatorul de cuvânt în cadul IPJ Suceava, insp. princip. Gabriel Panţiru, “în urma conflictului tânărul de 20 de ani a ajuns la Spitalul din Fălticeni de unde a fost direcţionat de urgenţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor a spitalului din municipiul reşedinţă de judeţ. În urma intervenţiei chirurgicale, medicii au stabilit că nu a fost atins atins nici un organ intern, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii scandalului şi tragerea la răspundere a celui vinovat”.


Intră acum și în grupul de