Numele Malos, predestinat gesturilor extreme (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Se pare că pentru judeţul Suceava numele Maloş trezeşte de fiecare dată trăiri ciudate. După ce pe parcursul anului 2009 cazul sinuciderii prin spânzurare a Dianei Maloş a zguduit întraga ţară, acum un nou caz asemănător a intrat în atenţia poliţiştilor suceveni.

Un bărbat de 37 de ani din localitatea Marginea a scăpat ca prin urechile acului după ce a vrut să se spânzure. Dimitrie Maloş a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava în stare extrem de gravă fiind internat de urgenţă la terapie intensivă.

Bărbatul a încercat duminică dimineaţă să se spânzure în curtea casei dar spre norocul lui a fost găsit la scurt timp după gest de fratele lui. După ce l-a scos din ştreang, acesta din urmă a anunţat salvarea, dar nu a mai avut răbdare şi chiar dacă victima nu mai respira a pornit spre spital.

Pe drum, o ambulanţă l-a preluat şi l-a adus la Spitalul Judeţean Suceava. Conform declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Tiberius Brădăţan, “pacientul a fost adus în stare deosebit de gravă în comă de gradul cinci, fiind necesară intubarea rapidă şi ventilarea mecanică ulterior fiind internat în secţia de terapie intensivă”.

În prezent, starea lui generală este bună, dar medicii spun că e aproape un miracol că a scăpat fără leziuni cervicale ale coloanei vertebrale şi că semnele de revenire sunt îmbucurătoare.

Până acum nu se cunosc motivele care l-au împins pe om să facă un asemenea gest, dar din datele pe care le deţinem bărbatul nu se află la prima tentativă de sinucidere în acest fel.


Intră acum și în grupul de