Doua medalii pentru sportivii de la LPS Suceava la Campionatele Nationale ale juniorilor I (Atletism)


Intră acum și în grupul de

Campionatele Naţionale de Atletism pentru juniori I care s-au disputat la sfârşitul săptămânii trecute la Bucureşti au adus din nou în prim plan sportivii suceveni. Elevii antrenorului emerit Toader Flămând, Iuliana Chelaru şi Andrei Trofin de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava au urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere în proba de 800 metri.

Iuliana Chelaru a realizat timpul de 2.11.03 minute fiind devansată de medaliatele Campionatelor Mondiale de juniori I, ea fiind încă la categoria junioare II. Andrei Trofin a realizat timpul de 1.53.00 minute fiind şi al depăşit de sportivi mai mari ca vârstă. Rezultate bune au fost realizate de Iustin Mandiuc, al cincilea în proba de 1.500 metri şi acelaşi Andrei Trofin, al cincilea la 400 metri.

„Consider că sportivii noştri au realizat performanţe absolut remarcabile la Naţionalele de juniori I pentru că au concurat în compania unor sportivi extrem de valoroşi. Mă bucură evoluţia lor ascendentă şi sper ca ei să-şi îmbunătăţească timpii la fiecare nou concurs”, a declarat antrenorul emerit Toader Flămând.


Intră acum și în grupul de