Doar stalpul electric l-a mai oprit (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un şofer de 54 de ani din Belarus nu va uita niciodată drumul pe care l-a făcut prin judeţul Suceava în noaptea dintre miercuri şi joi.

Bărbatul se deplasa în jurul orei 23:50 pe DN 2 pe raza oraşului Siret, fiind la volanul unui autotractor cu semiremorcă ce aparţine unei firme din Moscova.

Nu a ţinut cont de ploaia care a udat bine carosabilul şi vazând că nu sunt prea multe maşini în trafic a călcat până la fund pedala de acceleraţie.

Gest eronat pentru că “în prima curbă uşoară la dreapta pe care a întâlnit-o pe sensul său de mers a intrat în derapaj iar mastodontul nu a mai putut fi oprit decât după ce a lovit un stâlp de iluminat şi a mai rulat peste 100 de metri ieşind în afara părţii carosabile”, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inp. princip. Gabriel Panţiru.

Impactul a fost atât de puternic încât a rupt stâlpul ca pe o scobitoare, iar pe cele două benzi de mers ale şoselei s-au împrăştiat toate subansamblele auto pe care autotractorul le transporta drumul fiind blocat circulaţiei rutiere mai bine de o oră până când pompierii militari din Siret au reuşit degajarea acestuia.

Din fericire, şoferul a scăpat doar cu câteva răni superficiale dar va trebui să răspundă multor întrebări pe care şefii cu siguranţă i le vor pune.


Intră acum și în grupul de