Hoti si cersetori din judetele vecine isi incearca norocul la Suceava


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni se confruntă cu o situaţie mai puţin întâlnită. În ultima perioadă de timp, toţi mai mulţi locuitori din comunele sau chiar judeţele învecinate Sucevei vin în judeţ pentru a presta tot felul de activităţi din care se poate câştiga uşor un ban, dar care de cele mai multe ori contravin legislaţiei în vigoare.

Doar în această săptămână organele de ordine s-au confruntat cu 3 astfel de cazuri, de parcă ai noştri nu ar fi îndeajuns.

Primul persoană reţinută a fost un bărbat de 43 de ani din comuna Suharău , judeţul Botoşani. Acesta făcea naveta până în municipiul reşedinţă de judeţ unde cu unelte special confecţionate pentru comiterea de furturi dădea spargeri în locuinţe de unde pleca cu tot ce i se părea că este mai de preţ.

Alte două cazuri s-au înregistrat în localitatea Fălticeni. Aici poliţiştii au avut mai mult de furcă cu cerşetoarele. Nu mai puţin de două tinere din judeţul Iaşi cu vârsta de 27 şi respectiv 25 de ani au fost depistate în timp ce apelau în mod repetat la mila trecătorilor.

Cele două persoane de sex feminine cât şi spărgătorul botoşănean s-au ales cu dosare penale ce urmează a fi soluţionate procedural.


Intră acum și în grupul de