Scapat de vamesii din Giurgiu, a fost prins la Radauti


Intră acum și în grupul de

Un şofer de 30 de ani din comuna Bălcăuţi care a încercat să înşele autorităţile era cât pe ce să scape dacă nu erau poliţiştii din Răduţi.

Tânărul a fost oprit pe parcursul zilei de joi în jurul prânzului de o patrulă a Serviciului Circulaţie din cadrul IPJ Suceava pe DN 2.

Şoferul se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria şi a prezentat foarte sigur pe dânsul atât documentele maşinii cât şi permisul de conducere valabil pentru categoriile A, B şi C eliberate de autorităţile bulgare pe parcursul anului trecut.

Poliţiştii au bănuit că ceva nu este în ordine în momentul în care conducătorul autovehiculului nu a putut prezenta spre control şi documentele de şedere eliberate din Bulgaria. Atunci s-a trecut la verificarea actelor la Punctul de contact Girgiu stabilindu-se că hârtiile prezentate de tânăr erau false.

În momentul descoperirii infracţiunii, şoferului i-a dispărut zâmbetul de încredere de pe buze, iar conform declaraţiilor oferite de insp. princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava, “acum s-a ales cu dosar pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”.


Intră acum și în grupul de