Se plimba cu mopedul furat din Italia


Intră acum și în grupul de

Ultima zi din weekend a fost dedicată conducătorilor de vehicule pe două roţi aceştia fiind cei care au dat de furcă cel mai mult patrulelor de poliţişti aflate pe drumurile din judeţul Suceava.

Într-unul dintre cazuri, poliţiştii au fost nevoiţi chiar să încarce motoscuterul în portbagajul maşinii din dotare şi să-l ducă la sediul Poliţiei din Vicovu de Sus după ce o patrulă a oprit în localitatea amintită un tânăr de 18 ani care gonea în voie pe străzile oraşului cu mijlocul de deplasare din dotare.

În urma verificărilor, s-a stabilit că vehiculul figura în baza de date a Interpolului ca furat din Italia pe parcursul anului trecut. După ce a rămas fără moped tânărul s-a ales şi cu dosar penal deocamdată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Tot duminică, dar pe parcursul după-amiezii poliţiştii dar cei din Suceava au fost nevoiţi să întocmească un alt dosar penal unui tânăr de 22 de ani din oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani.

Acesta se hotărâse să scape de arşiţă plimbându-se cu motocicleta şi nu oriunde, ci prin judeţul Suceava chiar dacă nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie. Fericirea lui a durat până când s-a întâlnit cu un echipaj al Serviciului Circulaţie din cadrul IPJ Suceava.

Pe lângă faptul că tânărul nu avea dreptul să conducă motocicleta, poliţiştii au descoperit că vehiculul avea şi numere de circulaţie false, “plimbăreţul” alegându-se cu dosar penal.


Intră acum și în grupul de