Bataie ca-n filme la Adancata (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Rafuiala ca-n filmele de acţiune, duminică seara în localitatea Adâncata. După ce au fost martori fără voia lor, trecătorii au sunat la 112 un echipaj de poliţie ivindu-se imediat în zonă.

Totul s-a petrecut în jurul orei 19:30 în timp ce un tânăr de 22 de ani din municipiul Suceava se plimba împreună cu prietena sa în apropierea şcolii din Adâncata.

Supărat că cineva şi-a permis să calce prin comuna lui, ba mai mult să fure şi inima unei fete din localitate, un tânăr de 24 de ani s-a hotărât să rezolve în stilul lui situaţia. Astfel că în apropierea celor doi îndrăgostiţi, la un moment dat a oprit un autoturism din care a coborât “justiţiarul” având în mână o bâtă de baseball. Fără prea multe vorbe acesta a şi sărit la bătaie aplicându-i tânărului de 22 de ani mai multe lovituri.

Victima a ripostat imediat scoţând un cuţit din buzunar şi aplicându-i bătăuşului mai multe lovituri în zona toracelui.

Astfel, din agresor bătăuşul s-a transformat în victimă fiind transportat la Spitalul Judeţean Suceava şi internat în secţia de chirurgie.

“Doctorul de gardă al secţiei de chirurgie a stabilit că plăcile înjunghiate sunt nepenetrante iar viaţa pacientului nu a fost pusă în pericol dar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi port fără drept în locuri publice de obiecte tăietoare”, ne-a declarat Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de