Prinsa chiar in momentul in care a crezut ca a scapat


Intră acum și în grupul de

O persoană de cetăţenie ucraineană a fost prinsă de organele de control chiar în momentul în care se bucura că a scăpat fără să fie descoperită că face trafic cu ţigări.

Incidentul s-a petrecut pe parcursul zilei de luni când poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Siret, aflaţi în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit de ţigări, au oprit pentru control un autoturism marca “Mazda”.

Maşina la volanul căreia se afla o persoană de sex feminin în vârstă de 37 de ani tocmai ieşise din vamă iar şoferiţa se bucura că ţigările pe care le-a ascuns în autovehicul nu au fost găsite. Bucuria a fost foarte scurtă pentru că o altă echipă de control a efectuat noi controale.

Astfel, în portbagajul maşinii, au fost găsite 260 de pachete de ţigări marca More de provenienţă ucraineană.

Întrebată de provenienţa ţigaretelor, femeia a declarat că le-a achiziţionat din Ucraina şi urma să le valorifice pe piaţa suceveană fără a le declara la controlul vamal.

“Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră au luat măsura întoarcerii persoanei şi autoturismului în P.T.F. Siret, unde întreaga cantitate de ţigări în valoare de 1.118 lei, a fost ridicată în vederea confiscării”, a declarat comisar Ilie Poroch – Seriţan care a mai adăugat că “totodată persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional de către lucrătorii vamali, cu amendă în valoare de 5.000 lei”.


Intră acum și în grupul de