Firma din Falticeni, lasata fara calculatoare de patru copii


Intră acum și în grupul de

Angajaţii unei societăţi comerciale care îşi derulează activitatea pe raza municipiului Fălticeni au avut parte de o mare surpriză neplăcută când au venit luni dimineaţă la muncă.

Calculatoarele unităţii dispăruseră peste noapte şi nimeni nu ştia ce s-a întâmplat. Imediat, conducerea societăţii a apelat la ajutorul poliţiştilor care au demarat verificările.

Conform declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princip. Gabriel Panţiru, “cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că pe parcursul nopţii, persoane necunoscute au pătruns în sediul firmei prin forţarea unui geam termopan, care nu a fost asigurat corespunzător de angajaţi la plecare, şi au sustras 4 unităţi de calculator şi cinci monitoare”.

Investigaţiile au dus în scurt timp şi la identificarea şi prinderea autorilor fiind vorba de patru minori, doi având vârsta de 16 ani iar ceilalţi de 13 ani, toţi din municipiul Fălticeni.

Aceştia se află în abandon şcolar şi provin din familii dezorganizate iar în momentul în care au văzut fereastra întredeschisă li s-a părut o idee bună să facă rost de nişte bani dând o spargere.

Bunurile furate, în valoare de peste 6.000 de lei, au fost recuperate integral minorii neavând timp să le valorifice.


Intră acum și în grupul de