Ion Lungu a transmis IPS Calinic că dacă evoluția pandemiei impune, se va apela la o nouă procesiune cu moaștele Sf. Ioan cel Nou: Avem statistici, mărturii ale oamenilor care s-au vindecat ca urmare a trecerii cu moaștele prin curtea spitalelor


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care a participat, sâmbătă, la ședința de bilanț a Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților a transmis mulțumiri pentru sprijinul acordat în timpul pandemiei de Covid 19 în special pentru organizarea procesiunilor cu moaștele Sf. Ioan cel Nou de la Suceava care au avut efect în însănătoșirea sau ameliorarea stării unor pacienți.

Astfel, potrivit Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, în cadrul ședinței primarul Ion Lungu a adresat un cuvânt de mulțumire, punctând ajutorul acordat de instituția pe care o reprezintă Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și a subliniat impactul procesiunilor prin județ cu moaștele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava, fiind vizibilă reducerea numărului de îmbolnăviri în această perioadă de pandemie.

„Avem statistici, mărturii ale oamenilor care s-au vindecat sau a căror stare s-a îmbunătățit ca urmare a trecerii cu moaștele Sfântului Ioan cel Nou prin curtea spitalelor sau prin apropiere. Nu știm cum vor evolua lucrurile, dar în măsura în care va fi nevoie, vom apela la dumneavoastră, să mai facem un pelerinaj cu Sfântul prin oraș și prin județ”, a spus primarul Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de