Jaf în centrul comunei Iaslovăț cu un pistol-brichetă. Un bărbat a furat 2000 de lei din casa de marcat și a plecat pe jos spre Arbore


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni fac cercetări în cazul unui jaf produs luni seara în centru comunei Iaslovăț.

Potrivit cercetărilor un bărbat a amenințat cu un obiect în formă de pistol gestionara de serviciu a unei firme și a furat din casa de marcat suma de cca 2000 lei după care a părăsit pe jos locul faptei plecând pe jos în direcția comunei Arbore.

Conform declarațiilor celor două gestionare și a administratorului, bărbatul a pătruns în incintă având gluga gecii pe cap și masca de protecție sanitară, a scos un obiect în forma unui pistol, cel mai posibil o brichetă și a furat din casa de marcat suma de 2000 lei, după care a părăsit pe jos locul faptei.

În urma vizionării imaginilor video surprinse de camerele de supraveghere ale societății s-a stabilit că suspectul era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde cu glugă, pantaloni tip trening de culoare gri, pantofi sport culoare negru cu talpă albă.

Cele două gestioanre ale societății nu au recunoscut persoana care a furat banii din incinta societății și nici nu au putut da detalii pentru identificarea autorului.

Polițiștii urmează să verifice și înregistrările video de pe alte camere de luat vederi de pe traseul parcurs de suspect.

În acest caz se fac cercetări pentru tâlhărie calificată de polițiștii din cadrul Poliției Milișăuți, ai Postului de Poliție Iaslovăț cu sprijinul lucrătorilor SIC Suceava.


Intră acum și în grupul de