VIDEO//Polițiștii suceveni au vizionat aproape 17 ore de înregistrări ale camerelor video pentru a-l prinde pe tânărul care a jefuit o cafenea din Iaslovăț. În doar 24 de ore s-a reușit identificarea suspectului, percheziție domiciliară, reținere și introducerea lui în arest


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava s-a mobilizat pentru identificarea și reținerea suspectului jafului de la o cafenea din Iaslovăț și a reușit ca în timp scurt să urmărească aproape 17 ore de înregistrări de pe camerele video din zonă și să-l identifice pe autor.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, a declarat că polițiștii din  structurile operative au efectuat investigații și au urmărit peste 1000 de minute de înregistrări video pentru a extrage material probator.

El a mulțumit în numele colegilor tuturor celor care au furnizat informații utile soluționării cauzei.

„A fost o cursă contra cronometru pe care colegii judiciaristi au „câștigat-o” în 24 de ore: identificare autor, percheziție domiciliară, asigurare material probator, reținere, încarcerare în arestul IPJ Suceava”, a menționat comisar șef Epureanu.

De menționat este că marți seara la ora 23:45 suspectul de tâlhărie calificată de la cafeneaua din localitatea Iaslovăț a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava, pe numele tânărului de 21 de ani din Cajvana fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți sunt continuate în acest caz activitățile de cercetare penală pentru stabilirea și probarea intregii activități infracționale.

Reamintim că luni seara un tânăr de 21 de ani din Cajvana a intrat într-o cafenea din centrul comunei Iaslovăț, iar amenințând cu o armă neletale, a luat circa 2000 de lei din casa de marcat și a plecat pe jos.

El a fost identificat marți de polițiști, a încercat să fugă, dar a fost încătușat, iar în urma percheziției domiciliare au fost găsite probele necesare pentru probarea faptei.


Intră acum și în grupul de