Ion Lungu a semnat contractul pentru amenajarea Parcului Șipote și este încrezător că proiectul va fi unul de succes. El spune că și la Păduricea Zamca se conturează o soluție foarte bună, cu parc de aventură


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că a semnat contractul pentru realizarea documentației tehnico-economice pentru Zona de Agrement Parc Șipote cu firma care a câștigat licitația, respectiv Aria 42 Studio SRL București.

Valoarea contractului este 650.000 lei fără TVA, iar durata contractului este de 24 de luni, primele 10 luni pentru realizarea documentației, iar 14 luni pentru acordarea de asistență tehnică pe perioada evaluării proiectului si ulterior până la semnarea contractului de finanțare.

Ion Lungu a spus că l-a bucurat faptul că la semnarea contractului au venit de la Bucuresti specialiști, arhitecți, care deja au mers pe teren.

„Semnarea acestui contract este foarte important în depunerea proiectului la finanțare pe fonduri europene”, a spus Lungu.

El a menționat că a avut și o întâlnire cu Comisia tehnică desemnată de Consiliul Local Suceava pentru realizarea Temei de proiectare la Pădurea Parc Zamca unde a fost  prezentat draftul documentației.

Primarul a spus că a constatat că tema de proiectare prevede realizarea a mai multor căi de acces spre Păduricea Zamca și că în principal acolo va fi realizat un parc de aventură.

Lungu a menționat că dorește cca în ședința ordinară a lunii februarie să fie aprobată în Consiliul Local Suceava și tema de proiectare pentru Pădurea- Parc Zamca.


Intră acum și în grupul de