Tânărul din Cajvana care a furat încasările unei cafenele din Iaslovăț amenințând cu un pistol a fost arestat preventiv


Intră acum și în grupul de

Judecătoria Rădăuți a dispus, miercuri după amiaza, arestarea tânărului Boca Robert Elisei de 21 de ani din Cajvana acuzat de tâlhărie calificată pentru că a jefuit, amenințând cu un pistol neletal, o cafenea din Iaslovăț

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi şi dispune arestarea preventivă a inculpatului”, se arată în minuta judecătorului de drepturi și libertăți din Rădăuți.

Suspectul a fost reținut marți seara după ce polițiștii suceveni au făcut o cursă contra coronometru pentru ca în cel mai scurt timp să-l identifice și să-l prindă pe autorul jafului armat de luni seara.

Luni seara, un tânăr de 21 de ani din Cajvana a intrat într-o cafenea din centrul comunei Iaslovăț, iar după ce a amenințat gestionara cu o armă neletală, a luat circa 2000 de lei din casa de marcat și a plecat pe jos.

El a fost identificat marți de polițiști, a încercat să fugă, dar a fost încătușat, iar în urma percheziției domiciliare au fost găsite probele necesare pentru probarea faptei deși acesta a încercat să șteargă urmele. Tânărul a incendiat geaca și pantofii din seara jafului, iar pistolul folosit l-a ascuns în casa tatălui său.

Suspectul a plătit întregul prejudiciu creat barului.

Tânărul este cercetat pentru tâlhărie calificată, dar și cu privire la arma utilizată la comiterea faptei pentru „nerespectare a regimului armelor și munițiilor” și pentru  „deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării”.


Intră acum și în grupul de