Se aproviziona cu parfumuri dupa ce le fura din supermarket


Intră acum și în grupul de

Pentru că vroia să fie la modă şi să folosească parfumuri scumpe o tânără din judeţul Iaşi apela la furtul din supermarket-uri pentru a-şi încărca proviziile.

Totul a mers aşa cum vroia ea până când s-a hotărât să încerce metoda şi la magazinele din Suceava. Aici însă a fost prinsă duminică seara în timp ce dădea o nouă lovitură.

Sistemul era simplu. Tânăra alegea de obicei o oră mai târzie când angajaţii sunt obosiţi după o zi întreagă de muncă iar vigilenţa nu mai e aceeaşi. Hoaţa se plimba prin magazin iar apoi sustrăgea parfumurile ascunzându-le în poşeta tapetată cu folie de aluminiu pentru a nu fi detectată la ieşirea din magazine de instalaţiile specializate.

Tânăra nu s-a gândit şi la agenţii de pază ai supermarket-ului care au observat-o pe tânără în acţiune pe camere de supraveghere iar apoi au reţinut-o când vroia să părăsească magazinul predând-o ulterior unui echipaj de poliţie.

În poşetă au fost găsite nu mai puţin de 7 parfumuri, prejudicial depăşind suma de 1.560 de lei iar fata s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de