Beat fiind s-a luat cu toti la bataie


Intră acum și în grupul de

Ameţit din cauza licorilor bahice pe care le consumase pe parcursul întregii zile, un tânăr de 19 ani din localitatea Baia nu a putut fi oprit decât după ce poliţiştii l-au luat pe sus la Postul din comună.

Incidentul s-a petrecut în faţa şi în interiorul unei societăţi comerciale care îşi derulează activitatea pe raza localităţii.

Agresorul a ajuns la locaţia amintită în jurul orelor 21:30. Pus pe scandal a început imediat cearta cu primul om întâlnit în incinta magazinului. Pentru că nu îi făcea faţă tânărul a ieşit afară nervos, dar pus pe fapte.

S-a întâlnit cu un consătean de 64 de ani şi fără a sta pe gânduri i-a aplicat o puternică lovitură cu pumnul în zona feţei. În ajutorul bărbatului a sărit o altă persoană de sex masculin de 54 de ani care a avut parte de acelaşi tratament. În plus tânărul bătăuş i-a sustras ultimei victime din buzunarul de la piept suma de 12 lei.

Agresorul nu s-a mulţumit cu atât şi a continuat scandalul până când a fost luat pe sus de un echipaj de poliţie chemat de urgenţă la faţa locului.

Acum tânărul are destul timp să reflecte asupra comportamentului său cât timp sunt derulate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi lovire şi alte violenţe.


Intră acum și în grupul de