A dat spargerea vietii, dar a fost prins imediat (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 37 de ani nu a avut prea mult timp să se bucure de captura pe care a făcut-o după ce a dat spargerea vieţii, fiind prins de către poliţişti la scurt timp după comiterea faptei.

Hoţul este din comuna Ungureni, judeţul Botoşani şi a venit “la lucru” în Suceava pe parcursul weekend-ului trecut. Locaţia aleasă de acesta a fost Fundu Moldovei, unde ştia că nu va da greş deoarece avea destule date despre persoana ce urma să fie jefuită.

Planul a mers o bună bucată fără probleme. Spărgătorul s-a dus la locuinţa lui Modest M. de 68 de ani, ştiind că proprietarul e plecat la stâna lui aflată pe pârâul Timăn. Aici a forţat uşa de acces a unei anexe din gospodărie, iar din interior a sustras suma de 4.550 de lei.

Nu a apucat să se bucure prea mult de bani, s-a deoarece fapta a fost descoperită la scurt timp, şi cum câteva bănuieli existau deja din partea victimei, cercul de suspecţi a fost restrâns la o singură persoană pe care poliţiştii au reţinut-o. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.


Intră acum și în grupul de