Flutur vrea raport de la seful IPJ Suceava privind combaterea infractionalitatii in judet (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Şeful IPJ Suceava, comisar şef Nicuşor Todiruţ, va trebui să prezinte, la următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean, un raport privind modul în care Poliţia acţionează în judeţ pentru combaterea infracţionalităţii.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, i-a cerut acestuia în cadrul şedinţei CJ de marţi ca în prezentare să se axeze în special pe acţiunile pentru combaterea traficului de ţigări, măsurile luate în verificarea circulaţiei materialului lemnos şi legalitatea funcţionării balastierelor din judeţ.

Totodată, Flutur şi-a exprimat nemulţumirea pentru că în continuare pe drumurile din judeţ circulă foarte multe căruţe. „Suntem judeţul renumit pentru căruţele care circulă pe drumurile publice”, a spus preşedintele CJ Suceava.

El a arătat că zilnic merge pe drumurile din judeţ şi întâlneşte numeroase căruţe pe traseu acestea fiind şi un pericol pentru traficul rutier.

Pe de altă parte, comisarul şef Nicuşor Todiruţ, a spus că va prezenta un material amplu despre acţiunile IJP Suceava, menţionând că în ceea ce priveşte contrabanda cu ţigări, poliţiştii suceveni derulează în prezent cercetări într-un caz complex cu ramificaţii până în Covasna, Constanţa sau Bucureşti.

În ceea ce priveşte activităţile de exploatare a balastului, Todiruţ a spus că după inundaţiile din iulie, IJP Suceava a început verificări în tot bazinul râului Suceava, fiind întocmite deja 10-12 dosare pentru nerespectarea legislaţiei în domeniu.


Intră acum și în grupul de