Trei scafandri il cauta pe baiatul disparut in zona podului de la Itcani


Intră acum și în grupul de

În sprijinul pompierilor suceveni ce-l caută pe băiatul de 15 ani luat, marţi, de curenţii de apă formaţi în râul Suceava, în zona podului Iţcani din municipiul Suceava, au venit miercuri dimineaţă şi trei scafandri. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava marţi, la ora 11.40 un telefon primit prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112 anunţa faptul că o persoană de 15 ani a fost dată dispărută în apele râului Suceava, în zona podului Iţcani.

Băiatul, N.F. de 15 ani, se presupune că s-a înecat în apele răului Suceava, în timp ce se afla cu restul familiei în zona respectivă.

Imediat, la faţa locului, s-au deplasat pompieri de la Detaşamentul Suceava, un ofiţer şi 13 subofiţeri cu autospeciale, bărci pneumatice şi accesoriile din dotare, pentru căutarea băiatului.

Căutările au încetat, la lăsarea întunericului băiatul nefiind găsit, dar au fost reluate miercuri dimineaţă, începând cu ora 7.00. De asemenea, începând cu ora 9.00, au venit în sprijin şi doi scafandri de la ISU Iaşi şi unul de la ISU Botoşani.


Intră acum și în grupul de