Activitatea centrelor de vaccinare de la CN „Ștefan cel Mare” și USV va fi suspendată, anunță Ion Lungu. El spune că se vaccinează foarte puține persoane și să nu se justifică funcționarea lor


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu a anunțat, miercuri, că de la 1 martie se va suspenda activitatea centrelor de vaccinare împotriva Covid-19 de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” și de la Universitatea „Ștefan cel Mare” pentru că numărul persoanelor care se vaccinează la aceste două centre este foarte mic, cu o medie de 20 de persoane pe zi.

Această măsură vine după ce săptămâna trecută primarul a anunțat reducerea programului de funcționare din cele două centre de vaccinare din municipiu.

„Vom suspenda activitatea. Nu le vom închide. În măsura în care va fi necesar vom relua. Nu se justifică astăzi, la 20 de persoane pe zi, atâtea persoane care stau acolo și cheltuielile care sunt”, a explicat primarul.

El a arătat că va rămâne funcțional, probabil, centrul de vaccinare de la Iulius Mall, unde „cât de cât” se mai vaccinează.

„Vom lua o decizie finală împreună cu DSP”, a spus Lungu.

El a făcut un nou apel populației să se vaccineze susținând că persoanele vaccinate trec mai ușor prin boală.


Intră acum și în grupul de