Baiatul disparut in zona podului de la Itcani, in apele raului Suceava, a fost gasit


Intră acum și în grupul de

După trei zile de căutări, băiatul dispărut în zona podului de la Iţcani, în apele râului Suceava a fost găsit. Astfel, în data de 24 august a.c., la ora 11.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a fost anunţat despre faptul că un copil de 15 ani, N. F., din Suceava, a dispărut în zona podului de la Iţcani, în apele râului Suceava.

Imediat la faţa locului s-au deplasat 10 militari cu două autospeciale şi două bărci pneumatice de la Detaşamentul de pompieri Suceava, pentru căutarea băiatului.
Până la lăsarea serii, pompierii au căutat persoana, însă fără rezultat.

„A doua zi, 25 august, căutările au fost reluate începând cu ora 7.00, misiunea fiind una complexă, la faţa locului deplasându-se Grupa Operativă a inspectoratului, condusă de col. Hoffman Dan, prim-adjunct al inspectorului şef, pompieri de la Detaşamentul Suceava, cu autospeciale şi bărci pneumatice, un echipaj SMURD cu o ambulanţă, precum şi echipaje de scafandri veniţi de la ISU Iaşi şi ISU Botoşani. Pentru asigurarea zonei au intervenit echipaje de poliţie şi de jandarmi. Până la lăsarea întunericului, băiatul dat dispărut nu fusese găsit”, a precizat lt. Ioana Ipati, din cadrul Compartimentului de informare şi Relaţii Publice al ISU „Bucovina” Suceava.

Aceasta a menţionat că joi, dimineaţă, în zona podului de la Iţcani, s-au deplasat din nou echipajele de pompieri de la Detaşamentul Suceava, echipajele SMURD şi echipajele de scafandri cu autospeciale, ambulanţe de prim ajutor, bărci pneumatice şi alte accesorii din dotare pentru căutarea persoanei.
Şi de această dată căutările au fost zadarnice, însă vineri dimineaţă trupul copilului a fost găsit.

„Totodată, trebuie precizat faptul că, în cealaltă parte a judeţului, Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc şi Garda de intervenţie Gura Humorului încă îl caută pe bărbatul de 20 de ani, N. V. din Câmpulung, dispărut pe data de 26 iulie a.c., luat de curenţii râului Moldova”, a mai subliniat lt. Ipati.


Intră acum și în grupul de