Festival National de Arta si Sporturi Urbane “Zona Verde”, la Iulius Mall Suceava

„Eşti tânăr, nonconformist, pasionat de artă sau sporturi urbane şi ai un mesaj de transmis? Atunci, vino sâmbătă, 28 august 2010, la Iulius Mall Suceava şi înscrie-te la festivalul „Zona Verde”.

Susţinător al manifestării prin artă şi al mişcării în aer liber, Iulius Mall Suceava se implică in viaţa comunităţii şi îi încurajează pe tinerii talentaţi să se exprime prin desen şi să îşi demonstreze îndemânarea.

„Graffiti – artă sau vandalism?” – Aceasta este întrebarea la care vor răspunde participanţii din toată ţară la cea de-a doua ediţie a festivalului naţional de artă şi sporturi urbane – „Zona Verde”.

Sâmbătă, de la ora 10.00, piaţeta de la intrarea principală din Iulius Mall se va transforma într-o veritabilă tabără de creaţie şi sport. Gândit ca o sărbătoare avangardistă a sportului, culturii şi artei urbane, festivalul “Zona Verde” cuprinde cinci secţiuni de concurs: schiţe, graffiti, skate, role şi bike.

Cei care vor impresiona cel mai mult audienţa, vor fi recompensaţi cu premii consistente.

Evenimentul se va încheia în aceeaşi notă de originalitate cu un concert de hip-hop şi rock la vor fi prezente, de la ora 20.00, trupele: Hannibal, Ceilalţi, Beta Rock, Toy Machines şi Drumskill Crew.

Festivalul „Zona Verde” este organizat de Iulius Mall Suceava în parteneriat cu Clubul Sportiv „Nord Arena”, Drumskill Crew şi Orasulsuceava.ro.

Festivalul se desfăşoară sâmbătă, după următorul program:

10.00 – înscrierea participanţilor
10.30-11.30: concurs de schiţe
12.00 – 19.00: concurs graffiti
12.30-14.20: concurs skate
14.30-16.20: concurs role
16.30-18.30: concurs bike
19.30-20.00: premiere
20.00 – concert Hannibal, Ceilalţi, Beta Rock, Toy Machines şi Drumskill Crew.

loading...