O firmă din Bistrița Năsăud a câștigat licitația pentru construirea Sălii Polivalente din Suceava


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu a anunțat, miercuri, că o firmă din Bistrița Năsăud a câștigat licitația organizată de Compania Națională de Investiții pentru execuția lucrărilor la Sala Polivalentă din Suceava.

El a spus că dacă nu vor fi contestații depuse până în 25 februarie se va putea semna contractul.

„Mă bucur că o licitație importantă are un câștigător. M-aș bucura să se poată semna contractul și noi ca beneficiari să  putem începe lucrările la Sala Polivalentă și în același timp la baza sportivă tip 1”, a spus primarul.

De la începerea lucrărilor de construcție, termenul de realizare a Sălii Polivalente cu 5000 de locuri este de 24 de luni.

Noua construcție va avea o suprafață utilă de 25.000 de mp și va include două terenuri de sport echipate, respectiv cel de competiții și cel de antrenament, spații pentru birouri, spații comerciale, restaurant, bufet, spații expoziționale, săli de conferință, săli pentru recuperare medicală, dar și 715 locuri de parcare din care șase pentru autobuze.

Reamintim că proiectul pe care îl propune primarul Ion Lungu în zona în care se va construi Sala Polivalentă este unul de amploare și mai prevede construirea unui teren de fotbal de antrenament, un stadion nou, dar și un aqua-park.


Intră acum și în grupul de