Camion încărcat cu lemn de lucru fără acte, depistat de polițiști în curtea unui bărbat din Stulpicani. Întreaga încărcătură a fost confiscată, iar proprietarul amendat


Intră acum și în grupul de

Un camion încărcat cu lemn rotund de lucru pentru gater a fost găsit de polițiștii suceveni în curtea unui bărbat din comuna Stulpicani.

Polițiștii din Frasin au obținut, marți seara, informații privind efectuarea unui transport de material lemnos fără documente de proveniență, în localitatea Gemenea, din comuna Stulpicani.

Deplasați la fața locului, în localitatea Gemenea, polițiștii au identificat în curtea unui bărbat de 28 de ani din Stulpicani o autoutilitară marca MAN, încărcată cu lemn lucru gater specia molid.  

Bărbatul a declarat verbal că nu deține acte de proveniență pentru materialul lemnos din autoutilitară și a fost de acord cu inventarierea materialului lemnos.

Astfel, împreună cu un echipaj al jandarmeriei, polițiștii au însoțit autoutilitara marca MAN încărcată cu materialul lemnos, pe drum forestier, până la Cantonul Silvic Podu Chei din Gemenea, aparținând O.S. Stulpicani, pentru a inventaria materialul lemnos.

Lucrătorii din cadrul Ocolului Silvic Stulpicani  au procedat la inventarierea întregului material lemnos rezultând  un volum de 8.34 mc lemn lucru gater specia molid  pe autoutilitara MAN. 

În acest caz s-a dispus sancționarea contravențională cu amendă în valoare de 5.000 de lei bărbatului și confiscarea fizică a cantității de 8.34 mc lemn rotund gater molid, în valoare de 2418,6 lei care a fost predată în custodie pădurarului din cadrul O.S. Stulpicani.

În acest caz se fac verificări pentru a se stabili proveniența materialului lemnos.


Intră acum și în grupul de