Urmariti in trafic


Intră acum și în grupul de

Poliţişti din Dumbrăveni au fost nevoiţi duminică, să urmărească un autoturism şi o motocicletă a căror conducători nu au vrut să oprească la semnalul acestora. Potrivit IPJ Suceava, la ora 13.30, agenţii Postului de Poliţie Dumbrăveni, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza comunei, au oprit în trafic pe DJ 208 B un autoturism condus de C. Edmind, de 31 ani, din comuna Siminicea.

Iniţial, conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de agenţii de poliţie, aceştia au pornit în urmărirea autoturismului, folosind mijloacele de avertizare acustice şi luminoase, reuşind blocarea autoturismului şi imobilizarea conducătorului auto pe raza comunei Siminicea.

Întrucât conducătorul auto prezenta simptome ale consumului de alcool şi a refuzat testarea cu aparatul etilotest, a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i-au fost recoltate probe de sânge. S-a mai constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie avea expirat termenul de valabilitate din data de 27.01.2010. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

La ora 20.00, agenţii aceluiaşi post de poliţie au identificat în trafic pe DN 29A o motocicletă condusă de B. Ionuţ, de 24 ani, din localitate, care nu a oprit la semnale, motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărire reuşindu-se oprirea acestuia.

La verificări a rezultat faptul că B. Ionuţ nu posedă permis de conducere. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


Intră acum și în grupul de