Batut crunt pentru ca fura placi de azbest


Intră acum și în grupul de

Prins în timp ce fura alături de alţi trei tineri, plăci de azbest din Piaţa Mică din Suceava, un tânăr s-a ales cu coastele rupte. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 16.24, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin „SNUAU 112”, despre faptul că un grup de persoane sustrag plăci de azbociment de la o clădire situată în piaţa din cartierul George Enescu.

Astfel, s-a stabilit că O. Adrian, de 29 ani, minorul L. G., de 17 ani, B. Aurel, de 18 ani, toţi din comuna Şcheia şi V. Dumitru, de 19 ani, din municipiul Suceava, au sustras din clădirea aflată în construcţie ce aparţine unei societăţi comerciale, mai multe plăci de azbociment, în valoare de circa 525 lei.

B. Aurel, în timp ce încărca azbestul într-un atelaj hipo, a fost lovit de mai mulţi cetăţeni care au încercat să îi oprească să mai fure şi ulterior a fost transportat la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul „Traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism toracic, observaţie fracturi costale partea stângă”, rămânând internat.

Prejudiciul a fost recuperat, şi s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat” pentru O. Adrian, V. Andrei şi minorul L. G., primul dintre aceştia fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava pe bază de ordonanţă de reţinere de 24 ore. O. Adrian urma a fi prezentat Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de