Flacari intr-o casa din Pojorata


Intră acum și în grupul de

Din cauza unui scurt circuit, bunurile dintr-o casă din comuna suceveană Pojorâta au fost distruse într-un incendiu. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, luni, la ora 11.01, un apel la 112 anunţa faptul că un incendiu a izbucnit la o gospodărie din comuna Pojorâta, aparţinând lui George B. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri format dintr-un ofiţer şi 11 subofiţeri cu două autospeciale de la Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc, unde ardea acoperişul camerei de zi pe o suprafaţă de 30 de mp, obiecte de mobilier şi materiale textile, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă, la restul anexelor gospodăreşti şi la vecinătăţi.

În sprijin au venit şi 4 voluntari cu o motopompă de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Pojorâta.

La ora 12.00, pompierii au lichidat incendiul, dar a ars interiorul camerei de zi pe o suprafaţă de 30 de mp, obiecte de mobilier şi materiale textile şi s-au degradat tencuiala pereţilor, instalaţia electrică şi elemente de tâmplărie.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric pornit de la un cablu electric neizolat corespunzător.

Echipajele de pompieri militari au salvat casa, anexele gospodăreşti şi locuinţele învecinate.


Intră acum și în grupul de