Reabilitarea DN 17 a depasit termenul de finalizare


Intră acum și în grupul de

Din lipsă de fonduri, reabilitarea DN 17 este gata în proporţie de 90%, deşi Secţia Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc avea termen de finalizare a lucrării ”Reabilitare etapa a IV-a D.N. 17” luna iunie 2010.

Potrivit unui raport al Prefecturii Suceava, până la sfârşitul lunii iunie, din numărul total de 640 acţiuni, au fost realizate 153 care au avut termen scadent în această perioadă, au fost monitorizate progresele pentru alte 271 acţiuni cu caracter permanent, iar un număr de 212 acţiuni se aflau în curs de realizare având termen de finalizare trimestrele următoare. În raport se precizează că în trimestrul al doilea nu au fost realizate patru acţiuni cu termen scadent, printre care nefinalizarea lucrărilor de reabilitare a DN 17.

Astfel, Secţia Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc avea termen de finalizare a lucrării ”Reabilitare etapa a IV-a D.N. 17” luna iunie 2010, iar lucrarea a fost realizată numai în proporţie de 90 la sută, din lipsa fondurilor.

Totodată, Festivalul folcloric şcolar „Flori de Măr”, cu termen de realizare 1 iunie 2010, iniţiat de Uniunea Polonezilor din România şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, nu a avut loc din lipsa fondurilor necesare.

Sursa citată menţionează că Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava nu a realizat campania sectorială privind instruirea angajatorilor şi a lucrătorilor desemnaţi, asupra noilor prevederi legale privind regimul explozivilor şi al obiectelor pirotehnice pentru că nu a fost dispusă de Inspecţia Muncii şi nici evaluarea îndeplinirii obiectivelor din planul de acţiune privind incluziunea socială a tinerilor care au părăsit centrele de plasament, acţiune care, la fel ca precedenta, nu a fost dispusă prin ordin al ministrului.

Planul de acţiuni pe anul 2010 în judeţul Suceava conţine obiective şi acţiuni corelate cu cele cuprinse în Programul de Guvernare 2009 – 2012, este structurat pe 26 de capitole şi cuprinde 202 obiective, iar evaluarea s-a făcut pe fiecare din cele 640 acţiuni.


Intră acum și în grupul de